Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Στις 11/6, στο αμφιθέατρο του Ειδικού σχολείου στην Ηλιούπολη, εμείς, εργαζόμενοι στα φροντιστήρια της περιοχής της Ηλιούπολης και της Δάφνης:  «Ανέλιξη», «Ρόμβος», «Κεφαλάς», «Όραμα Παιδείας», «Αρείτολμο»  εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των συναδέλφων στα φροντιστήρια «ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ».
Μαζί με τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στα «ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» απαιτούμε να ανακληθεί η απόφαση της εργοδοσίας να κλείσει τα φροντιστήρια «ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» στην Ηλιούπολη, τη Δάφνη και τον Άλιμο, με πρόσχημα την άρνηση των εργαζομένων να αποδεχθούν μειώσεις μισθών. Αγωνιζόμαστε, για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας, χωρίς καμιά βλαπτική μεταβολή στις συνθήκες εργασίας.
Απαιτούμε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των συναδέλφων (300.000 Ευρώ).
Απαιτούμε να ανακληθούν οι εκδικητικές απολύσεις των 2 συναδέλφων, οι οποίοι ήταν οι μόνοι που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, από τα παραρτήματα της Γλυφάδας, τα οποία συνεχίζουν να λειτουργούν.
Θα μπλοκάρουμε την αδειοδότηση και τη λειτουργία της νέας επιχείρησης που στήνουν οι Πήλιουρας, Φραγκής και Ζιαμπάρας στις πλάτες των αγωνιζόμενων καθηγητών των «ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ».
Απευθυνόμαστε στους μαθητές και τους γονείς να στηρίξουν τον αγώνα των συναδέλφων στα «ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ», γιατί η μάχη αυτή είναι η συνέχεια των μαθημάτων μπροστά στον μαυροπίνακα.
Ο αγώνας των εργαζομένων στα «ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» είναι αγώνας όλων μας για την αξιοπρέπεια, για την υπεράσπιση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, είναι αγώνας ενάντια στη λεηλασία της ζωής μας από τις κυβερνήσεις, την τρόικα (ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ) και τα αφεντικά.
Νίκη στον αγώνα των εργαζομένων
στα φροντιστήρια  «Ένεκα Παιδείας»

Εργαζόμενοι στα φροντιστήρια «Ρόμβος»
Εργαζόμενοι στα φροντιστήρια «Κεφαλάς»
Εργαζόμενοι στα φροντιστήρια «Αρείτολμο»
Εργαζόμενοι στα φροντιστήρια «Όραμα Παιδείας»
Γενική Συνέλευση Εργαζομένων στα φροντιστήρια «Ανέλιξη»
Γενική Συνέλευση Εργαζομένων στα φροντιστήρια «Ένεκα Παιδείας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου